Börja din karriär som dykinstruktör här med oss

Välkommen till början av din PRO-karriär som PADI-instruktör!

Genom att delta i ett PADI IDC/IE-program påbörjar du din professionella karriär som PADI-instruktör, och kan arbeta på dykresorter över hela världen.

Vi kommer använda all vår erfarenhet från tusentals kurser och dyk med dykare från hela världen, för att förbereda dig under din Instructor Development Course (IDC) för din PADI IE (Instructor Examination).

Vi vill att du lyckas med din examination, och snart kan du vara en PADI-instruktör i "lärarstatus".

Thomas Christoph
PADI STAFF INSTRUCTOR
General Manager WOBBEGONG S.L. (Dive Centre ATLANTIK)

SIGN IN for your IDC in Tenerife NOW

 


Din väg för att bli PADI Open Water Scuba Instructor (OWSI)

PADI IDC in TenerifeTräningen för att bli PADI-instruktör börjar alltid med en IDC (Instructor Development Course) - förberedningen för PADI-instruktör och en IE (Instructor Examination) - examen för PADI-instruktör.

IDC och IE behöver inte göras på samma plats eller vid samma tidpunkt. Jag själv, till exempel, gjorde min IDC här på Teneriffa, medans min IE avklarades 4 veckor senare på Lanzarote.

Då det är bättre för planering, samt lättare och mindre kostsamt, planerar vi alltid vår IDCs vid tidpunkter då det också hålls IE här på Teneriffa. Som tidigare nämnt, du bestämmer vart och när du gör din IE, men vi rekommenderar att du gör detta så snart som möjligt efter din IDC. 

PADI IDC Open Water Training in TenerifeVi erbjuder våra IDC-kandidater en tyst och fin lärandeatmosfär. För klassrumspresentationer har vi ett separat seminarierum utrustat med modern multimediautrustning och WiFi. Färdigheter tränas på i vår uppvärmda träningspool på hotell Maritim. För färdigheter i öppet vatten och för dyk kan vi använda stränder på båda sidor av ön, på så sätt har vi frihet från väderförhållanden. Vattentemperaturen är mellan 18°C till 25°C beroende på säsong. Den otroliga variation av fiskar på Kanarieöarna gör även träningsdyken intressanta.

För boende har vi hotell MARITIM**** tillgängligt. Vid förfrågan kan vi eventuellt också erbjuda billigt boende på andra platser, men då inte direkt brevid dykcentret. 

 

SIGN IN for your IDC in Tenerife NOW

 

 


Top
We use cookies

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use. Learn more about our privacy policy