{gallery title:="PADI Divemaster Course"}courses/divemaster{/gallery}

Kursinnehåll

Den här kursen pågår runt 2 veckor. Deltagaren måste agera som en full medlem av dykcentret. Du kommer hjälpa till på kurser för nybörjare, guida grupper och lära dig att utföra DSDs. Även service av utrustning, fyllning av cylindrar, hantering av kompressorn, försäljning av utrustning, logistik, organisation och att hjälpa kunder kommer vara del av din kurs och ditt arbete. 

För folk på semester, blir kursen begränsad till det absoluta minimum av en divemasters färdigheter. Bästa sättet att få certifikatet är genom en praktikplats.

Under en praktikplats pågår kursen under 4 veckor, följt av några månader med praktik som divemaster på dykcentret. En divemaster som har praktiserat med oss under flera månader är välutbildad och kan söka till vilket DM-jobb som helst på dykcenter över hela världen, eller till och med skriva upp sig för instruktörsexamen.

Divemasterkursen är början på din professionella dykkarriär. En divemaster måste känna till alla aspekter av dykning, och assisterar instruktörer i dagligt arbete med studenter och absoluta nybörjare.

Kurslängd

Minst 2 veckor som betald kurs eller som praktik med arbete i vårt dykcenter under en längre period (vänligen fråga om minimumtid)

Pris

Priset för den här kursen på begäran

Avgift för PADI-certifikat på 60 € debiteras vid kursens fullbordan

Nödvändigt material

DM crew packDu behöver PADI Divemaster Crew pack för att deltaga i kursen.

Priset för Divemaster Crew Pack hos PADI är 391,75 € 

I kombination med din Divemasterkurs här hos oss kan vi eventuellt få ett billigare erbjudande, fråga oss om detta.

Alternativ ONLINE DIVEMASTER-kurs

Du har möjligheten att göra teorin hemma, online. På så sätt kan du hoppa i vattnet direkt efter ankomst och behöver inte sitta med näsan i en bok under din semester.

Om du föredrar det här alternativet, klicka på bannern nedan för att beställa en PIN-kod för tillgång till vårt PADI Online klassrum. Du har 12 månader på dig att göra klart dina onlinestudier. Du måste ha gjort klart detta innan du kan påbörja de praktiska bitarna med oss här på Teneriffa.

Skulle du ha frågor när du studerar är våra instruktörer alltid glada att hjälpa dig via mail. 
Vi önskar dig lycka till!

PADI eLearning Divemaster Course

We use cookies

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use. Learn more about our privacy policy


Top