Behöver jag ett läkarintyg för dykning?

JA! Varje dykare måste ha ett läkarintyg för dykning, för att försäkra att din hälsa inte hindrar dig från att utföra denna sport. Detta intyg måste förnyas varje 2 år. Dykare över 40 år måste genomgå en hälsokontroll varje år.

Vad händer om jag inte har med mig ett läkarintyg?

Dykare och nybörjare utan läkarintyg måste fylla i en hälsodeklaration vid registrering för dykning i vårt center. Hälsodeklarationen MÅSTE besvaras med ett NEJ på samtliga frågor. Om det finns ett ja, kanske eller vet inte måste du erhålla ett läkarintyg här på plats. Detta kan du få från Centro Médico Maritimo, precis granne med dykcentret.

Är det billigare att få läkarintyget i Spanien?

Definitivt inte! Få din hälsokontroll gjord i ditt hemland av en läkare som känner dig och som du litar på. Det är rekommenderat att konsultera en läkare som specialiserar sig inom sport- och dykmedicin. 

Formulär för läkarintyg?

 

Kom ihåg att läkarintyget är för din egen säkerhet! Du skaffar det inte för vår skull, eller bara för att ha ett pappersark! Var säker på att din hälsokontroll utförs av en professionell läkare som vet vad intyget är till för och vilka undersökningar som är nödvändiga. 
We use cookies

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use. Learn more about our privacy policy


Top