Dykcenter ATLANTIK

Dykcentret ATLANTIK ligger vid Hotel MARITIM**** i Puerto de la Cruz, 200 m från "Loro Parque". Centret är öppet hela året. Dykutflykter erbjuds varje dag förutom söndagar till dykplatser runt hela Teneriffa, mestadels på kusten i Puerto de la Cruz. Vi erbjuder dykkurser på högsta nivå från nybörjare till instruktör. Vi erbjuder också specialkurser i dykning med NITROX, nattdykning, djupdykning, vrakdykning, hålrumsdykning, navigation, eftersök och räddning samt undervattensfotografi.

PADI Gold Palm 5 Star IDC Resort

padigoldpalmidccentre

Vi erbjuder kurser från PADI (Professional Association of Diving Instructors). Vi är en PADI GOLD PALM 5 STAR IDC RESORT.

Detta betyder att våra kurser, utrustning, procedurer och personal håller den högsta standarden inom rekreationsdykning och dykträning.

Vi erbjuder kurser ONLINE samt i klassrumsmiljö. Vår träningspool är uppvärmd och ger med sina 25°C en perfekt grund för dina första dykupplevelser.

Atlanten tillhandahåller en fantastisk havsmiljö och vulkaniska undervattenslandskap i vattentemperaturer från 18 till 25°C. 

Dyksäkerhet

SÄKERHET är ytterst viktigt för ATLANTIK. Inför varje dyk hålls en detaljerad genomgång av dyket, dykplatskartor visas med projektor, dykgrupper organiseras och information ges om säkerhetsprocedurer - allt för att säkerställa att du känner till dykplatsen och att du kan njuta av ett roligt och säkert dyk utan stress.

Historia

I april 1994 grundades dykcentret av familjen Christoph. Sen dess har basen med dykare växt varje år. Vi har en komplett shop med utrustning, och en separat byggnad för kompressorn, med utrymme för cylindrar och vikter, har byggts för att reducera ljudnivån i centret. Ett extrautrymme för privat utrustning har också byggts. 

ATLANTIK dykcenter är fortfarande ett familjeföretag, och drivs av bröderna Thomas and Dirk. Kerstin (Thomas fru) har hand om kontoret och hjälper dig med information och bokningar. Under högsäsong förstärks Atlantiks dykteam med anställda instruktörer och dykguider. 

We use cookies

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use. Learn more about our privacy policy


Top