Sukelluskeskus ATLANTIK

 

Sukelluskeskus ATLANTIK sijaitsee HOTELLI MARITIMISSA**** Puerto de la Cruzissa, noin 300m "Loro Parkista".  Keskus on auki läpi vuoden. Sukellusretkiä järjestetään jokapäivä paitsi sunnuntaisin sukelluskohteille eripuolille Teneriffan saarta, etupäässä Puerto de la Cruzin rannikolla.  Me tarjoamme sukelluskursseja aloittelijoista korkeimman tason kouluttajille. Me järjestämme myös erikoiskursseja NITROX sukeltamiseen, yösukelluksiin, syväsukelluksiin, hylkysukelluksiin, luolasukelluksiin, etsintään, pelastukseen ja vedenalaiseen valokuvaukseen, kuten myös REBE sukelluksiin.

 

Sukellusturvallisuus

TURVALLISUUS on kaikkein tärkein asia Sukelluskeskus ATLANTIKILLE.Ennen jokaista sukellusta, me tapaamme kokoustilassa, jossa käydään sukellus yksityiskohtaisesti läpi. Sukelluspaikkojen pohjakartat, ryhmien organisaatiot ja käymme läpi turvallisuusmenetelmät, jotta voimme varmistua, että Sinä tiedät sukelluspaikan ja Sinulla on turvallinen ja hauska sukellus, ilman stressiä.  Meidän sukellusvarusteemme ovat kaikki SCUBAPROJA ja aina täydellisessä kunnossa. Me uusimme sukellusvälineemme säännöllisesti.  Kaikki sukellusryhmät varustetaan hätähappilaitteilla ja ensiapupakkauksella. Sukeltajilla, jotka sukeltavat veneestä, on varapullo regulaattoreineen 5:n metrin syvyydessä veneen alla.

 

Historia

Huhtikuussa 1994 saksalainen "Cristophin" perhe perusti sukelluskeskuksen.Keskus on kasvanut tasaisesti joka vuosi.Keskuksesta löytyy täydellinen varustemyymälä, erillinen kompressorirakennus, missä on myös pullo ja painovyö varasto. Myös erillinen varasto sukeltajien yksityistavaroille on rakennettu.

 

Sukelluskeskus ATLANTIK on edelleen perheyritys, jota johtavat veljekset Thomas ja Dirk. Kerstin ( Thomaksen vaimo) hoitaa toimiston rutiinit, ottaa varaukset ja antaa informaatiota.Korkeasesongin aikana keskus työllistää useita kouluttajia ja sukellusoppaita vahvistamaan Atlantikin Sukellushenkilöstöä.

 

Toimisto on auki

Kesällä

Maanantai - Perjantai

9:00 - 13:00  sekä 15:00 - 18:30

Lauantai

9:00 - 13:00

 

Talvella

Maanantai - Perjantai

9:00 - 16:00

Lauantai

9:00 - 13:00

 

Sunnuntaisin Sukelluskeskus on kiinni.


Top
We use cookies

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use. Learn more about our privacy policy